Rotaract

Gyakran kérdezik tőlünk, mi az a Rotaract. Hogy mi rá a válaszunk? A Rotaract egy baráti társaság.  Egy ötlet. Egy szenvedély. A Rotaract túlmutat vallási vagy politikai nézeteken, a fiatalokra épít. Céljai világosak: Tanulni, Segíteni, Bulizni.  A Rotaract a Rotary International ifjúsági szervezete, célkitűzései azonosak, a megoldások mások. Neve a Rotary in Action ötlet eredménye, mely tükrözi a Rotary célkitűzéseit és a fiatalok lendületes tetteit.

A Club 2008 szeptemberében lett újraalapítva, 20 fős taglétszámmal. Az elmúlt két évben projektjeink egy része a helyi (Győr, Győrújbarát) Rotary Clubok rendezvényeinek segítése, hisz fontosnak tartjuk, hogy a Rotary és a Rotaract Clubok együttműködve, egymást segítve hozzanak létre csodás dolgokat. Mindemellett saját ötleteinkkel segítjük a környék rászorulóit, például a hátrányos helyzetű gyerekeket, jótékonysági bulik szervezésével teremtve elő a szükséges anyagiakat.

Feladatunknak tekintjük a Győrbe érkező külföldi cserediákok beilleszkedésének segítését, itt tartózkodásuk során pártfogását, és persze igyekszünk összekapcsolni Magyarország nevét az „örök szép emlék” fogalmával. Továbbá a kiutazó diákokat is fel tudjuk készíteni a cserediák élet megpróbáltatásaira.

Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a klubbal.