Hírlevél
szazalek_emblema

Aktuális

16. győri művészeti árverés

16. győri művészeti árverés, Rotary jótékonysági tételekkel. Az árverés december 16-án, szombaton, 18-órakor lesz a Schweidel u. 15-ben. További részletek.

 
Jótékonysági Rotary Bál

Ha farsang, akkor a győri báli szezon nem kezdődhet másképp, mint a Rotary Club Győr Jótékonysági Farsangi Báljával. A bálozók a színvonalas eseményre részben a szórakozás, ugyanakkor részben a jótékonykodás jegyében érkeznek.A bál érdekessége, hogy a megszokott programok mellett érdekes árverésekre is sor kerül. Így reményeink szerint kalapács alatt végzik majd a muzeális borok, az FC Liverpool sztárjátékosainak, valamint Szuper Levente jégkorong kapusnak a dedikált mezei csakúgy, mint Kis Péter grafikusművész rézkarcai.

 

Helyszín: Hotel Konferencia, Győr

Időpont: 2010. január 9., 18.30 órai kezdettel

 
Sajtótájékoztató a Roatry Fröccsnapokról

2017. szeptember 19-én a Györi Infoközpontban került sor az idei Györi Rotary Fröccsnaopkat beharangozó satótájékoztatóra, valamint az infoközpontban berendezett szódásüveg kiállítás megnyitójára. Az eseményről készült összeállítás itt tekinthető meg.

 
Élménybeszámoló a Lenin-csúcs megmászásáról - 2017.09.15.

Az IBEX SE és a Rotary Club Győr közös szervezésében a Lenin-csúcs megmászásáról hallhatnak izgalmasnak ígérkező beszámolót mindazok, akik 2017. szeptember 15-én pénteken 18 órakor ellátogatnak a Győri Kereskedelmi és Iparkamara Baross Gábor termébe. A résztvevők betekintést nyerhetnek egyebek mellett a felkészülés körültekintő, alapos folyamatába és ízelítőt kapnak az expedíciós hegymászásról.

Bővebben...
 
Faültetés a világelnökkel

Július 2-án Magyarországra látogatott Ian Riseley, a Rotary Világelnöke és Felesége Juliet. A Világelnök a Szentendrei Skanzenben a magyar Rotary Clubok képviselőivel fát ültetett, a Szegedi Gyermekklinikán a „Gift of Life” „Ajándékozz életet!” program keretében megmentett gyermekekkel és orvosaikkal találkozott.

Bővebben...
 
Pályázati felhívás

A Rotary Club Győr pályázatot hirdet gyermekek felzárkóztatására, fejlesztésére, tehetséggondozásra, egészségügyi ellátás fejlesztésére, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű csoportok megsegítésére. A pályázati kiírás teljes szövege itt tölthető le.