Rotary Club Győr jótékonysági bálja 2018 évben

A korábbi évek hagyományaihoz híven az idei báli szezon is a Rotary Club Győr jótékonysági báljával indult, melyre 2018 első szombatjának estéjén a Hotel Konferencia dísztermében kerülhetett sor.

A patinás nyitány lelkes szervezői változatos báli programokkal készültek, a klub tagjaival és vendégekkel együtt mintegy 100 főt meghaladó rendezvény sikerének örülhettek. A helyi médiából közismert Adorján Andrea kiváló háziasszonyként vezette le az estét, melyen a Rotary Club Győr új tagjának ünnepélyes avatása mellett sor kerülhetett értékes relikviák jótékonysági árverésére és jótékony céllal megrendezett tombolahúzásra is. Az este során klasszikus gitár zenével felléptek a Tritonus Guitar Trio 2015 fiatal tehetségei, de Radics Gigi személyében sztárfellépőt is köszönthettek a bálozók. Az est fénypontja minden kétséget kizáróan a cserediák programban részt vevő hazai és külföldi tanulók fergeteges műsora volt. Az este színvonalát tovább emelte, hogy a Rotary Club Győr néhány tagja önálló művészi előadással is készült. A vendégek kiváló hangulatban és válogatott borok kíséretében fogyaszthatták el az ünnepi vacsorát és természetesen nem maradhatott el a báli hangulathoz tartozó zene, tánc és kötetlen szórakozás sem.

Az előre meghirdetett jótékony céloknak megfelelően a rendezvényen összegyűlt támogatásokat a Rotary Club Győr az alapítványa által nemzetközi diákcsere program támogatására, erdélyi gyerekek Magyarországon történő táboroztatására, győri hajléktalanok étkeztetése és a Gift of Life program (szívrendellenességgel született gyerekek) támogatására kívánja fordítani.