Hírlevél




szazalek_emblema
Sporttal a sportolóért
2007. június 29. péntek, 11:55

Jótékonysági futballgálát rendeznek Virág Zsolt gyógyulásának megsegítésére szombaton délután a DAC pályán.

Virág Zsolt, a magyar tornasport egyik legtehetségesebb ifjú tornásza. A győri Bercsényi DSE versenyzője a március 25-én Makón megrendezett torna Diákolimpia Országos döntőjében súlyos sérüléseket szenvedett. A 17 esztendős sportember egyik nyakcsigolyája elmozdult, alsó végtagjai lebénultak. Jelenleg az Országos Rehabilitációs Központban ápolják. A gyógyulás esélyéhez sok és költséges kezelésen kell átesnie. Ehhez járulhatnak hozzá jóakaratú adományaikkal mindazok, akik támogatást nyújtanak.

Édesanyja személyes kérése: „Lehetőség van arra, hogy Zsoltnál költséges orvosi beavatkozást végezzenek, aminek a költsége több millió forint. Ezt saját erőmből, segítség nélkül nem tudom kifizetni. A beavatkozás annál nagyobb sikerrel kecsegtet, minél hamarabb sor kerül rá, éppen ezért nagyon sürget az idő, hogy addig összegyűjtsem a pénzt, hiszen nem kevésről van szó.”
Ezért fordult az anya a nyilvánossághoz, segítséget kér, hogy fia újra olyan vidám és egészséges legyen, mint régen.

Az 10300002-33251332-00003285 számlaszámon várják az adományokat!

 

 

 

 

 

http://www.sopronindex.hu/index.php?mod=news_read&newsid=13863

A program a Győrújbaráti Rotary Club, Győr Megye Jogú Város Önkormányzata és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház támogatásával jött létre.
Virág Zsoltért futballozik szombaton délután a világbajnok orvos válogatott az önkormányzat csapatával szemben