Hírlevél




szazalek_emblema
Egymillió forint a rászorulóknak
2008. január 29. kedd, 12:11

Győr - Hagyományaihoz híven, idén is megrendezte bálját a győri Rotary Club. A klub elkötelezett a szociális problémák kezelése, az idösek és a hátrányos helyzetüek támogatása iránt. A bál ez alkalommal is jótékony célt szolgált.

– Az idei báli bevételböl ingyenes étkezést szervezünk a hajléktalanoknak – tájékoztatott dr. Varga Gábor elnök. – A menü babgulyás lesz, 20 tojásból készül a csipetke, 30 kilogramm hússal. A támogatásokból 150 adagot tudunk elkészíteni, s ezt a téli krízisszállón osztjuk szét (Györ, Stromfeld u. 5.). A Rotary tagjai ma délután 1 órától kezdik az étel osztását meleg teával, kenyérrel, pékáruval.

Az elnök elmondta még: a báli bevételböl fennmaradó, közel egymillió forinthoz pályázaton juthatnak hozzá a rászorulók. Elönyt élveznek az egészségügyi, mentálhigiénés és szociális célú civil szervezetek, érdek-képviseleti csoportok. Egy projekt maximális támogatása 200 ezer forint lehet. A pályázati felhívás részleteiröl a Rotary Club honlapján, illetve a sajtóból tájékozódhatnak a civil szervezetek.

web: http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/egymillio_forint_a_raszoruloknak_/2044744/