Hírlevél




szazalek_emblema
Rotary Focigála 2010 Győrben
2010. július 09. péntek, 15:36

Rotary Focigála 2010 Győrben - képekkel

2010.07.07. 13:41
 
Értékelem a cikket!
 
 
 
 

A Rotary Club Győr szervezésében került megrendezésre a 3. Rotary Focigála a Gyirmót SE stadion műfüves pályán.

 
 

"A rendezvény fővédnöke dr.Szabadfi Árpád rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Az elsőségért 16 amatőr csapat 2x10 perces játékidőkben mérkőzött egymással. A határon túlról is érkeztek vendégek, Dunaszerdahelyről a Csallóköz-Team.

Rotary Focigála 2010 Győrben. Fotók: Polgár Sándor.


A 6 fős csapatok befizetett nevezési díját a Rotary Club Győr teljes egészében jótékony célra fordítja. Életmentő készüléket, defibrillátort vásárolnak a győri rendőrök részére. A tavalyi bevételből is ugyanilyen készüléket vettek, azt a győri tűzoltók kapták.

Valamennyi résztvevőt finom ebéddel és üdítővel vendégelték meg. Közel 100 kg kenyérből készítettek zsíros kenyeret lila hagymával. A mérkőzések után a tűzoltók oltási gyakorlatot mutattak be egy régi autón. A gyerekek ügyességi foglalkozáson vehettek részt.

A Rába Rotary Club vendégeként két ovifocis csapat is mérkőzött egymással. A focigálán összesen 432 gólt rúgtak. Első lett a tűzoltók, második a rendőrök, harmadik pedig az Alcufer csapata. A győztesek a nagy tapson kívül serleget, érmeket, borokat és néhány karton
sört is kaptak.

A legsportszerűbb csapat a Protekto-Rock Fair Play díjat
kapott. A legjobb kapus a tűzoltóknál védte a hálót, mindössze 2 gólt
kapott" - írta Tudósítónk, Polgár Sándor.

További képek a www.rotarygyor.hu oldalon található.

 

http://www.nyugatmagyar.hu/tudosito/rotary_focigala_2010_gyorben_-_kepekkel/2167462/