Hírlevél
szazalek_emblema

Aktuális

Faültetés a világelnökkel

Július 2-án Magyarországra látogatott Ian Riseley, a Rotary Világelnöke és Felesége Juliet. A Világelnök a Szentendrei Skanzenben a magyar Rotary Clubok képviselőivel fát ültetett, a Szegedi Gyermekklinikán a „Gift of Life” „Ajándékozz életet!” program keretében megmentett gyermekekkel és orvosaikkal találkozott.

Bővebben...
 
Pályázati felhívás

A Rotary Club Győr pályázatot hirdet gyermekek felzárkóztatására, fejlesztésére, tehetséggondozásra, egészségügyi ellátás fejlesztésére, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű csoportok megsegítésére. A pályázati kiírás teljes szövege itt tölthető le.

 
Elnökváltás a győri rotaryban

Az elnöki lánc átadása minden alkalommal egy elnöki év lezárását és egyidejűleg egy újabb megkezdését jelenti. A Rotary Club Győr 2016/17-es évének első embere, Bella Tamás 2017. június 27-én a klub ünnepi ülésének keretében a Hotel Konferenciában köszöntötte a megjelent klubtagokat, azok partnereit, a cserediákokat, valamint a klub vendégeit.

Bővebben...
 
A III. Otrantói csatára emlékeztünk

A magyar rotary clubok a Rotary Club Győr szervezésében 2017. május 18-21. között a horvát-montenegrói határ mentén található Kotor-i öbölhöz látogattak, hogy megemlékezzenek a 100 évvel ezelőtti győztes III. Otrantói tengeri ütkötzetről. Kihasználva a centenáriumi ünnepséget a rotarysták négy nap alatt négy világörökségi helyszínt is meglátogattak.

Bővebben...
 
Felvidéki templomokat és városokat látogattunk

A Rotary Club Győr tagjai és szimpatizánsai 2017. április 29-én Németh Tibor past prezident vezetésével autóbuszba szálltak, hogy a Felvidék jeles templomaival és városaival ismerkedjenek. Az egynapos kirándulás első állomása Somorja, pontosabban a Győrtől mintegy 45km-re, a Pozsonyt Dunaszardahellyel összekötő főút mentén található csallóközi város református temploma volt.

Bővebben...
 
Kovács Bálint koncerje a győri zsinagógában - 2017.05.15. 17.00 óra

A Rotary Club Győr, valamint a Kantharosz Alapítvány által is támogatott fiatal, tehetséges furulyaművész Kovács Bálint koncertet ad Győrben a Széchenyi Egyetem Zeneművészeti Tanszékének koncerttermében, az egykori zsinagógában. A díjmentes koncert meghívója itt, a részletes program pedig itt tekinthető meg.