Hírlevél
szazalek_emblema

Aktuális

A III. Otrantói csatára emlékeztünk

A magyar rotary clubok a Rotary Club Győr szervezésében 2017. május 18-21. között a horvát-montenegrói határ mentén található Kotor-i öbölhöz látogattak, hogy megemlékezzenek a 100 évvel ezelőtti győztes III. Otrantói tengeri ütkötzetről. Kihasználva a centenáriumi ünnepséget a rotarysták négy nap alatt négy világörökségi helyszínt is meglátogattak.

Bővebben...
 
Felvidéki templomokat és városokat látogattunk

A Rotary Club Győr tagjai és szimpatizánsai 2017. április 29-én Németh Tibor past prezident vezetésével autóbuszba szálltak, hogy a Felvidék jeles templomaival és városaival ismerkedjenek. Az egynapos kirándulás első állomása Somorja, pontosabban a Győrtől mintegy 45km-re, a Pozsonyt Dunaszardahellyel összekötő főút mentén található csallóközi város református temploma volt.

Bővebben...
 
Kovács Bálint koncerje a győri zsinagógában - 2017.05.15. 17.00 óra

A Rotary Club Győr, valamint a Kantharosz Alapítvány által is támogatott fiatal, tehetséges furulyaművész Kovács Bálint koncertet ad Győrben a Széchenyi Egyetem Zeneművészeti Tanszékének koncerttermében, az egykori zsinagógában. A díjmentes koncert meghívója itt, a részletes program pedig itt tekinthető meg.

 
RC Győr Alapítvány közgyűlése: 2017.05.03. 17.00 óra

A Rotary Club Győr Alapítvány soron következő Közgyűlését 2017. május 3-án 17.00 órai kezdettel tartja Győrben a Hotel Famulus Szálloda Pozsony termében. A közgyűlés nyilvános, melyre minden érdeklődőt szeretettel vár az alapítvány kuratóriuma. A meghívó itt tölthető le.

 
Kantharosz Gála 2017

Az idén április 6-án a Győri Filharmonikus Zenekarnak otthont adó Richter-teremben került megrendezésre a Kantharosz Gála. A győri civil szervezetek legjelentősebb összefogásának köszönhetően a borárverésből, valamint a támogatók adományaiból több, mint 11 millió forint gyűlt össze.

 

Bővebben...
 
Simicskó István az otrantói megemlékezés fővédnöke

Felkérésünknek eleget téve Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter elválallta a klubunk által 2017. május 20-án Horvátországban a prevlakai erődnél az otrantói tengeri ütközet 100. évfordulója alkalmából tartandó megemlékezés fővénökségét. A honvédelmi miniszter levele itt olvasható

Bővebben...