Hírlevél
szazalek_emblema

Aktuális

Sajtótájékoztató a Roatry Fröccsnapokról

2017. szeptember 19-én a Györi Infoközpontban került sor az idei Györi Rotary Fröccsnaopkat beharangozó satótájékoztatóra, valamint az infoközpontban berendezett szódásüveg kiállítás megnyitójára. Az eseményről készült összeállítás itt tekinthető meg.

 
Élménybeszámoló a Lenin-csúcs megmászásáról - 2017.09.15.

Az IBEX SE és a Rotary Club Győr közös szervezésében a Lenin-csúcs megmászásáról hallhatnak izgalmasnak ígérkező beszámolót mindazok, akik 2017. szeptember 15-én pénteken 18 órakor ellátogatnak a Győri Kereskedelmi és Iparkamara Baross Gábor termébe. A résztvevők betekintést nyerhetnek egyebek mellett a felkészülés körültekintő, alapos folyamatába és ízelítőt kapnak az expedíciós hegymászásról.

Bővebben...
 
Faültetés a világelnökkel

Július 2-án Magyarországra látogatott Ian Riseley, a Rotary Világelnöke és Felesége Juliet. A Világelnök a Szentendrei Skanzenben a magyar Rotary Clubok képviselőivel fát ültetett, a Szegedi Gyermekklinikán a „Gift of Life” „Ajándékozz életet!” program keretében megmentett gyermekekkel és orvosaikkal találkozott.

Bővebben...
 
Pályázati felhívás

A Rotary Club Győr pályázatot hirdet gyermekek felzárkóztatására, fejlesztésére, tehetséggondozásra, egészségügyi ellátás fejlesztésére, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű csoportok megsegítésére. A pályázati kiírás teljes szövege itt tölthető le.

 
Elnökváltás a győri rotaryban

Az elnöki lánc átadása minden alkalommal egy elnöki év lezárását és egyidejűleg egy újabb megkezdését jelenti. A Rotary Club Győr 2016/17-es évének első embere, Bella Tamás 2017. június 27-én a klub ünnepi ülésének keretében a Hotel Konferenciában köszöntötte a megjelent klubtagokat, azok partnereit, a cserediákokat, valamint a klub vendégeit.

Bővebben...
 
A III. Otrantói csatára emlékeztünk

A magyar rotary clubok a Rotary Club Győr szervezésében 2017. május 18-21. között a horvát-montenegrói határ mentén található Kotor-i öbölhöz látogattak, hogy megemlékezzenek a 100 évvel ezelőtti győztes III. Otrantói tengeri ütkötzetről. Kihasználva a centenáriumi ünnepséget a rotarysták négy nap alatt négy világörökségi helyszínt is meglátogattak.

Bővebben...