Hírlevél
szazalek_emblema
Heim Gábor

 

heim_gabor

Szül. dátum: 1961.
Beszélt nyelvek: HU, GE
Végzettség: folyamatszervező
Munkahely:          
Prodior Kft.
Beosztás: ügyvezető, tulajdonos
Hitvallás: A Rotary számomra nem csak egy szervezet, hanem egy életforma. Életforma azért, mert segített észrevenni az elesetteket, a bajbajutottakat. Életformámmá vált a szolgálat. Nyilván ez így nem teljes. Ha folyamatosan csak adok és nem töltődöm fel, kimerülök. A Rotary számomra a feltöltődés is egyben. Feltöltődöm a barátaim társaságában, és feltöltődöm a mosolygó gyerekek láttán éppúgy, mint a hála és a köszönet örömkönnyeit törölgetve. Hasonló feltöltődést ereményez amikor egy koncerten, szűk körben ötezren, tudunk örülni annak, hogy újra együtt vagyunk, újra egy jó célt tudunk támogatni.
A Rotary számomra a nemzetközi kapcsolatot jelenti. Az eltelt 16 évben több mint 50 győri cserediák, közel egy éves kiutazását tudtam segíteni, és hasonlóan közel 50 külföldi cserediák itt tartózkodását követhettem nyomon. Így a mai napig vannak barátaim Virginiában, San Franciscóban, vagy Bello Horizontéban. Felejthetetlen élmény karácsony este csak egy szóra fogadni a jókivánságokat a megemlékezést a világ messzi szegleteiből.
A Rotary számomra az ifjuság nevelését jelenti. A Rotaract a Rotary ifjusági szervezete. Csodálatos élményt jelent annak a Győri Rotaract szervezetnek a munkáját nyomon követni melynek megalakulását aktívan támogathattam.
A Rotary számomra a kultúrált jóhangulatú, magas színvonalú szórakozást jelenti. A Rotary Bál 14 éve hagyományosan nyitja a Győri Báli szezont. Ennek az eseménynek a szervezése megtiszteltetés számomra.
Egyszóval: a Rotary, számomra A ROTARY!